FIFA: Crvena zvezda mora da plati Fiorentini 600.000 evra, 120.000 kao penale i kamatu

DANAS saznaje: FIFA presudila zbog duga i posle tužbe još jednog kluba iz Italije

Ostavite komentar


  1. Sve ce dugove fuldbalskoj mafiji platiti drzava. Novac za transfere se uplacuje na ravune u inostranstvu, da bi se sakrili tragovi novca. A drzava pomaze klubove sa milionima evra godisnje.

  2. Tvorzan i ološ penzionerske uprave,vršlja i srlja od tužbe do tužbe,pada po sudovima i tera klub u propast.Sve ih je Vučić lično na ponoćnoj sednici uprave doveo u Zvezdu

  3. Sta je tu bez presedana? Ako su ljidi iz Zvezde trazili da se greskom uplaceni iznos na Zvezdin racun uplati i na racun nemacke banke, sto je Fiorentina odmah i ucinala, onda je Zvezda trebala istog dana da vrati jednu uplatu, a ne da sestog dana moljakaju i potpisuju ugovor o odlozenom vracanju na 6 meseci, a po isteku tih 6 meseci se prave blesavi i nece da vrate, pa kad ih saceka ugovorena kamata, onda je slucaj bez presedana. Terza navikao da mulja, ali nece moci sa Fiorentinom.

  4. Hoće li neko već strpati u zatvor tog Terzića? Bruka nas da nema dalje. Uz put oduzeti mu i imovinu, jer je sve stekao pljačkom i zelenašenjem.

  5. Okaaaay . . . ( ok na francuskom ) . . . postoje resenja jer je Zvezda “ svorc “ pa duguje i bogu i ljudima a ljudi nesmeju ( pogodite zasto ) da traze svoja potrazivanja
    – SMS poruke da se “ pomogne “ nasoj ( i Acinoj ) Zvezdi
    _ posle neprijatnih poruka sa zvezdinih tribina ( znate vec kojih ) “ nas Aca „nam dzentlmeski zavuce svoje duge prste u nase prazne dzepove i problem je resen . . .
    – neka druga resenja ( kao npr. vracanja ove lepe sume ) ne dolaze u obzir

  6. Promeniće oni lako naziv kluba, sad će se zvati Crvena Zvezda Beograd, ili Grafičar, u ppr će nestati dug, navikli su oni na takve stvari.

  7. Ako,ako samo rokaj.Naučili su da kamatare i zelenaše po našoj ligi,i prevarama dolaze do duplih titula.Neka malo po đzepu

  8. Da li neko misli da je u Partizanu drugačije, bolje ili poštenije a država platila licencu za evropu. Pošteni grobari šta kažete

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.