Finale Kupa Srbije u fudbalu premešteno iz Niša u Beograd

Ostavite komentar


  1. Супер лигу попунити клубовима из круга двојке, Остатак погасити.

  2. Sramotna odluka FSS. Beogradizacija još jednom na delu. Samo beograđani mogu da sve, njima sve, ostatak Srbije nije važan.Ostavite samo ta dva kluba, ostale pogasite ionako samo statiraju. Sramota!

  3. Kako se uredno brisu komentari kada se radi o zvezdi, a novinarcine iz Danas-a??Da zamazete oci pusticete par ovakvih neutralnih,kao isti su oni i slicno…Jel mislite da smo svi budale,sram vas bilo!!!!!!!!!!Sad vam kradja vucica i bagre ne smeta jel tako????

  4. Tončevu šta se praviš blesav, ovo se sve radi u dogovoru sa tobom a ti navodno protestuješ. Zna se da se ideje patrijarha-predsednika sprovode u delo preko Kokoze i drugih.

  5. Navijao sam za Zvezdu,a sada sam mnogo tuzan,ponizava nas nekolicina klosara iz Bg. Nadam se da ce Vucic otici uskoro da mogu kao covek opt da navijam za klub koji volim kao oci svoje. Ovako…FUJ!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.