Fudbal: Ubedljiv poraz Srbije od Katara 1

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dohi od selekcije Katara sa 3:0 (3:0).

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin odveo je u Katar tim sastavljan od fudbalera koji igraju u domaćem prvenstvu i pokazalo se da je to bio promašaj.

Fudbaleri koji nikada do sada nisu igrali zajedno na terenu su, pogotovo u prvom poluvremenu, delovali potpuno izgubljeno i domaćini su susret rešili u prvih 45 minuta, kada je Sorija golovima u 24, 30. i 43. minutu rešio utakmicu.

U drugom poluvremenu Muslin je napravio šest izmena i ekipa je delovala nešto bolje. Čak je stvoreno i nekoliko šansi, ali ni jedna nije realizovana.

Katar: Al Šeib, Hasan, Mohamed (Hasan, 64), Tabata, Al Haidus (Alavi, 64), Migel, Kuki, Luiz Mairton (Ahmed, 64), Jaser, Sorija (Afif, 64), El Sajed (Hatem 14).

Srbija: Kljajić, Petković (Ćirković, 46), Milenković (Kovačević, 46), Miletić (Urošević, 46), Mladenović (Plavšić, 46), Poletanović, Ožegović (Gobeljić, 46), Ristić (Stanojević, 46), Jovanović, Maraš, Stanković. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari