L'ekip izabrao najgori tim Mundijala u Kataru: Nijedan fudbaler Srbije nije na neslavnoj listi 1Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

L’ekip je izabrao najgori sastav Svetskog prvenstva u Kataru, a zanimljivo je da u njemu nema nijednog igrača Srbije.

Najveća zvezda među najgorima je kapiten Velsa Geret Bejl, koji je postigao jedan gol iz penala. Na golu je njegov saigrač Vejn Henesi, koji je primio šest golova u tri utakmice. Vels je završio poslednji u grupi sa Engleskom, SAD i Iranom, piše Sport Klub.

U odbrani je iranski štoper Hosein Kanani u tandemu s Katarcem Bualemom Houhijem. Iranska i katarska obrana primile su po sedam golova, a Katar je u svojoj grupi završio poslednji, iza Holandije, Senegala i Ekvadora. Desni bek je Poljak Meti Keš, a levi Belgijanac Janik Karasko. Poljaci su ispali u osmini finala od Francuske, a Belgija je ostala iz Maroka i Hrvatske u grupi.

U sredini su Poljaci Kristijan Bielik i Pjotr Zielinski. Na desnom krilu je Danac Andres Skov Olsen, čija je reprezentacija ispala u grupi iza Francuske, Australije i Tunisa, a levo Senegalac Dijata.

Napad čine pomenuti Bejl i Kostarikanac Entoni Kontreras. Kontrerasova Kostarika je Mundijal završila sa pobedom i dva poraza, ali i bez učinka svog špica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari