Kokeza: Želim da se izvinim naciji i građanima Srbije za debakl u Ukrajini

Ostavite komentar


    1. OSTAVKE ,Kako mislimo da je to moguce .Kokez ko je to po cemu poznat lik i delo sportas ne politicko podrepni izmet DA .Kao i vrhovni, dovoljno je izvinu ti se marvi od naroda I IDES DALJE ,NIJE SE DESILO NISTA. GLAD BEDA JAD I ,I ,I NIKO NIJE KRIV .Spaseni smo ZIVI SMO A SUTRA JE NOVI DAN ,VALJDA CEMO PREZIVETI.OSTAVKA KADA JE PODNESE VODA TADA CE I KOKEZ KAO PRODUKT DOTICNOGNAM VODE ,

    1. Cela je nacija – reprezentacija…!! To je nedavno bio slogan…? Sledi,trijumf protiv Litvanije,pa se moramo danas mobilisati,radi buducnosti Srbije…!!!

  1. Gosn Kokeza,imam samo jednu poruku za Vas – Res non verba!!!,a posto sam sigurna da nema sanse da bivsi telohranitelj barona Von Minhauzena ukapira poruku,prevescu Vam – Palite,Gosn Kokeza,iz saveza sve zajedno sa Krstajicima i ostalim dupeliscima.

  2. Opet pojeo vuk kravu … ovaaj, magarca? Mada se čini i da je Vuk sit i svi magarci na broju… a ovo izvini može samo u srbistanu i svim ostalim stanima, da savez kaže ‘izvini’ za loš rad i nastavi po starom . Ti ljudi kao da poseduju privatnu firmu pa mogu sami sebi da opraštaju. Ja, npr, da tako „radim“ u firmi u kojoj sam zaposlen , davno bi dobio otkaz i to zasluženo. Odavno je FSS stvorio sliku o sebi u kojoj su oni kao neki sportski savez koji, kao, daje svoj maksimum u sportu u kome , kao, je teško postići rezultat pa eto , kao, ni miliončine pumpane od strane države nisu dovoljne… aha, pričajte tu bajku košarkašima i vaterpolistima…Svima je očigedno da zakona ovde nema inače ni kokeza ni ostali ne bi bili tu jesu. A šta tek reći za „selektora“ koji je fudbalski nepismen , one njegove postavke s ljajićem u sredini je isto kao da u basketu Đorđević rotira Teodosića na centru. Nebuloza! A mi to moramo gledati i još nas ubeđuju pojedinci, poput balvan -beka kolarova, da se raja ne razume u fudbal. Sve sama fudbalska mafija, paraziti i ignoranti…

  3. Ma tako bre. Pravite nas budalama i u buduce novim porazima. Takva je to igra, lopta je okrugla, ali nije to ni bitno dok god moze da se krade i bogati od tog fudbala. Ako jos imas i podrsku vodje posta milioner za godinu dve… Kakav uspeh, kad moze po radikalskom obicaju da se lepo zivi i bogati i glumeci opoziciju, ili jos bolje da se prica kako se radi na tome da fudbal ostvari neke rezultate. Eto samo da ste imali nacionalni stadion sve bi bilo bolje, a tu moze debelo da se pokrade i u izgradnji i u eksploataciji…

  4. Ostavke i slicni predlozi su stvar naivnih navijaca koji i dalje slepo veruju u pravi fudbal a pogotovo u kvalitet naseg fudbala.Sve negativno se vezuje za nas fudbal:kriminal kao i centar za rdukaciju jriminalaca,droga,kocka,primitivizam. neznanje.nelegalna trgovina igraca..Prema tome nas fudbal treba svesti na nivo amaterskog fudbala.

  5. Čovek nema nikakve veze sa fudbalom,o tome nema pojma,razume se u izvršenje naredjenja,dobije spisak on prosledi,selektor pročita.Rezultat odličan.raspustiti reprezentaciju orgganizovati turnir i ko najbolji taj da igra,iz ove ekipe niko 100% možda 12-15 %plafon 20%

  6. Ja lično mislim da treba u buduće bojkovati utakmice reprezentacije i ne ići na utakmice.

    1. odlična ideja,bojkot dok ovi perači automobila,bivši tjelohranitelji i polupismeni svijet ne ode iz FSS.

      1. Tako je! Da konacno sprovedemo taj potpuni bojkot ove cisto mafijaske organizacije u nasem sportu. Zbog spasa srpskog fudbala i zbog svih sportista iz malih sportova, u kojima nema para pa tako ni mafije, koji ginu i ostavljaju srce boreci se za Srbiju i svoj narod. Moramo konacno da shvatimo kolika je moc publike, a mi smo publika… bez nas oni ne postoje. Potpuni bojkot fudbalske reprezentacije do temeljnih promena pre svega na celu FSS-a.

  7. da imaš obraza sam bi podneo ostavku. kako ti nije palo na pamet da ti više nikakav legitimitet nemaš da recimo dovedeš novog selektora. posle ovakve greške očigledno ti pojma nemaš o tom poslu nego si tu postavljen da bi omogućio profit nekom trećem.

  8. Ne bi me čudilo da je Kokeza, prodavaca sa Buvljaka uplatio neke pare na pobedu Ukrajine i to razne kombinacije 1-1 i 3,4,5+?

Ostavite komentar


Sport

Unikaha osvojila FIBA Ligu šampiona 10

Unikaha osvojila FIBA Ligu šampiona

Košarkaši Unikahe osvojili su FIBA Liga šampiona pošto su u finalnoj utakmici fajnal-fora igranom u "Beogradskoj areni" pobedili Tenerife rezultatom 80:75 (16:10, 22:17, 24:29, 18:19).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.