Lalatović: Da Zvezda pobedi sa 3:0 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener Radničkog 1923 navija za ubedljivu pobedu svog bivšeg kluba u derbiju sa Partizanom.

Dok pokušava da spase kragujevačkog povratnika u Superligu Srbije, deklarisani zvezdaš Nenad Lalatović prati zbivanja u vrhu domaćeg fudbala i javno priziva njemu omiljeni ishod borbe za dva domaća trofeja.

„Znate da bih ja voleo da Crvena zvezda osvoji titulu. A, Vojvodina Kup. Meni je i Vojvodina jako drag klub, tu sam proveo prelepo vreme, a ako bih birao između Crvene zvezde i Partizana, tu nema šta da se razmišlja, svim srcem bih želeo da Zvezda osvoji titulu i pobedi Partizan ovde 3:0“, izjavio je za medije nekadašnji igrač i trener najtrofejnijeg srpskog kluba nakon današnjeg poraza svog tima od crveno-belih (1:4).

Kada sam preuzeo Radnički bio je poslednji na tabeli, uzeo 16 bodova u 22 kola, a ja kada sam došao uzeli smo u ovih sedam-osam utakmica 14 bodova. Kada bi sad počelo prvenstvo mi bismo bili četvrti na tabeli. Video se danas kvalitet Crvene zvezde, nismo mogli da im pariramo, ali moram da kažem da smo naivno primili golove. Prvi u bliži ugao, dali smo im loptu, a kod drugog se Tomić malo zaigrao na centru, driblao jednog, drugog i izgubio loptu. Treći gol, da li je bio naš aut ili nije, ne znam, ali kažem…“

„Apsolutno zaslužena pobeda Crvene zvezde. Mi treba da se okrenemo drugim protivnicma, s nama u ravni i da pokušamo da izborimo opstanak kroz plej-aut. Biće jako teško, ali Radnički kao klub i Kragujevac kao grad apsolutno zaslužuju superligaša. I mislim da bi ovaj tim, kada bi se na leto dovelo pet-šest igrača i kada bih ja ostao ovde, igrao jako zapaženu ulogu u Superligi Srbije“, smatra šef struke Radničkog 1923.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari