Lamar Džekson zatražio trejd od Baltimor Rejvensa 1Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Kvoterbek Baltimor Rejvensa Lamar Džekson obratio se navijačima otvorenim pismom povodom situacije oko novog ugovora i budućih koraka u karijeri.

Dugo su trajali pregovori između MVP iz 2019. i Rejvensa. Tražio je kvoterbek ugovor sličan onom koji ima Dešon Votson, da čitav iznos bude garantovan. Dvostruki superboul šampion nije želeo da mu izađe u susret, a Džekson je po sopstvenom priznanju zatražio trejd i to početkom meseca.

– Želim da vam se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste mi konstantno pružali. Nemojte verovati svemu što je napisano. Dopustite mi da lično odgovorim na pitanja. Zatražio sam još 2. marta trejd jer Rejvensi nisu imali interest da me adekvatno vrednuju. Volim ovu igru i želeo sam da franšizu vodim do osvajanja superboula. Ali moram da donesem poslovnu odluku, najbolju za mene i moju porodicu. Bez obzira koliko daleko budem išao nastaviću da budem blizak Baltimoru – napisao je Džekson.

Rejvensi su stavili Džeksona pod neekskluzivni franchise tag, što znači da mogu da ga zadrže ukoliko izjednače ponudu konkurenata u roku od pet dana. Ukoliko se ne odluče na taj potez, kao kompenzaciju dobili bi dva pika prve runde, piše Sport Klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari