Mediji sele Darvina Nunjeza u Barselonu 1Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Namere Đoana Laporte da donese drastične odluke za sledeću sezonu u smislu igračkog kadra mogu uticati uticati na Roberta Levandovskog i njegov status u klubu.

Ćavi Ernandez se posle utakmice u Đironi požalio da im je „ponovo nedostajalo efikasnosti“ i to je situacija o kojoj se mnogo priča na evropskoj fudbalskoj sceni.

U Engleskoj su potom izvestili o neizvesnoj budućnosti Levandovskog u Barseloni.

Britanski list „The Sun“ je objavio da klub iz Katalonije već ima izabranog kandidata da zameni Barseloninu „devetku“, a to bi bio Darvin Nunjez.

Nunjez bi mogao da navede Liverpul da obavi transfer u novoj eri Arne Slota na klupi tima sa „Enfilda“, tim pre što ag Holanđanin nema u svojim planovima.

Darvin se nije dobro snašao sa poslednje dve utakmice u Premijer ligi, u kojima je u igru ušao sa klupe.

Protiv Vest Hema je odigrao samo 11 minuta, dok je protiv Totenhema na terenu proveo poslednjih četvrt sata.

Bes napadača dostigao je tačku ključanja kada je sa Instagrama obrisao sve fotografije na kojima se pojavljuje u dresu Liverpula.

Ostale su samo one lične i porodične fotografije, kao i neke iz vremena kada je igrao za Benfiku, a takođe su tu i one sa reprezentacijom Urugvaja.

Liverpul bi ga mogao uskoro prodati.

Problem dolazi zbog njegove visoke cene na tržištu.

„Crveni“ su platili 85 miliona Benfiki za njegov potpis, a 24-godišnji fudbaler je potpisao ugovor do 2028. godine, piše katalonski list Sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari