Milojević: Pripremamo se za nastavak, mnogo je bodova u igri 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa današnjom pobedom protiv Radničkog 1923 na dobar način završila ciklus pred reprezentativnu pauzu i da će nastaviti sa pripremama jer je do kraja prvenstva ostalo mnogo bodova.

„Odigrali smo utakmicu kako smo želeli i radili, pred našim navijačima smo pobedom završili ciklus koji smo igrali i odlazimo na zaslužen odmor. Polako ćemo da se pripremamo za nastavak jer je mnogo bodova u igri do kraja sezone, a sve ekipe imaju svoj cilj koji će pokušati da ostvare“, rekao je Milojević posle utakmice za televiziju Arena sport.

Zvezda je pobedila na domaćem terenu Radnički 1923 5:0, u utakmici 26. kola Superlige Srbije i prekinula seriju Kragujevčana od sedam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu.

„Mislim da smo pripremili dobro, rekao sam i pred utakmicu da nam dolazi Radnički koji je jedna nadahnuta i dobra ekipa. Imaju dosta igrača koji igraju odbranu čovek na čoveka po celom terenu, ali dobro smo se pripremili. Čestitao bih Radničkom na divnoj seriji koju su napravili i poželeo im da nastave tako. Imaju dosta dobrih igrača i jak su kolektiv sa stručnim štabom koji radi odličan posao“, izjavio je Milojević.

Predstoji reprezentativna pauza u Super ligi Srbije, a prvenstvo se nastavlja za dve nedelje. Zvezda je prva na tabeli sa 65 bodova i ima četiri boda više od drugoplasiranog Partizana koji je danas odigrao nerešeno protiv Mladosti u Lučanima, 1:1.

Radnički je igrao sa igračem manje od 48. minuta, nakon što je kapiten Slobodan Simović isključen zbog drugog žutog kartona.

„Loše smo ušlu u utakmicu i u prvih 15 minuta smo primili pogodak. Preplašili smo se atmosfere i mi nismo bili mi. Kada smo počeli da igramo korektno presekao nas je crveni karton na početku prvog poluvremena. Igrati 11 na 10 protiv Crvene zvezde na ‘Marakani’, koja već vodi 2:0 je bilo teško. Čestitam im na pobedi“, izjavio je trener Radničkog Feđa Dudić.

U sledećem kolu, koje se igra nakon pauze, Zvezda će igrati u Ivanjici protiv Javora, a Radnički 1923 dočekuje Napredak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari