Milošević: Nama apsolutno ne odgovara da budemo četvrti 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njega i njegovu ekipu ne treba da interesuju kalkulacije, kao i da je interes crno-belih da regularni deo sezone završi na trećem mestu Super lige.

„Vidim da si svi u nekim kalkulacijama, ali nisam ja neko ko zna da kalkuliše, nemam takve stvari u glavi. Za mene se pobeda kao motiv ne postavlja kao pitanje. Te vrste kalkulacija ne razumem niti me zanimaju.

Nama odgovara samo pobeda i da budemo treći. To nam je interes i ja ću na tome insistirati kod igrača. Utakmica protiv Vojvodine nam je bitna da ostanemo na trećem mestu“, rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik u Zemunu.

Partizan će sutra u Novom Sadu gostovati Vojvodini u 30. kolu Super lige Srbije, poslednjem pred početak plej-ofa i plej-auta.

Na pitanje novinara da li je Partizanu više odgovara da regularni deo sezone završi na četvrto mestu, kako bi „večiti“ derbi igrao protiv Crvene zvezde na svom terenu, Milošević je rekao „da apsolutno ne odgovara“ da crno-beli izgube od Vojvodine i potencijalno budu četvrti.

On je kazao da je jako bitna stvar što ekipa „posle teške utakmice sa Čukaričkim“ nema dodatne povredjene igrače.

„Na nama je da oporavak odradimo što bolje. Da budemo sveži i oporavljeni za sutra“, rekao je Milošević.

On je kazao da je Vojvodina jedan od njegovih omiljenih klubova, pogotovo jer je kao igrač postizao dosta golova protiv Novosadjana, a kao funkcioner Fudbalskog saveza Srbije imao „najbolju saradnju“.

Trener Partizana rekao je da je posle utakmice sa Čukaričkim stručni štab stekao bolji uvid u mogućnosti ekipe, kao i da će „prvi udar“, odnosno tranzicioni period nositi „stariji i iskusniji igrači“, jer je atmosfera veoma teška za razvoj mladih igrača.

Na pitanje novinara da li će ispratiti večerašnji košarkaški „večiti“ derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana, Milošević je rekao da zbog obaveza neće biti u mogućnosti.

„Nisam ni prošlu gledao, samo poslednji minut, ali mislim da je Zvezda blagi favorit. S druge strane, malo je veći pritisak na njima“, rekao je Milošević.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Partizana igraće se sutra od 17.00 na stadionu „Karadjordje“ u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari