Milošević traži svoje pare od Olimpije 1EPA-EFE/PETER POWELL .

Srpski trener tužio slovenački klub, zbog zaostalih dugovanja.

Olimpija je još u oktobru smenila Sava Miloševića, psole poraza od Rijeke u prijateljskoj utakmici i niza loših rezultata pre toga, ali nije još izmirila obaveze iz jednostrano prekinutog ugovora.

Bivšeg stratega Partizana u Ljubljanu je doveo naš biznismen Milan Mandarić, smenila ga je nova uprava Olimpije, a sada i eks vlasnik i njegov naslednik iz Nemačke, Adam Delijus, negiraju da je to njihov problem, pa je pitanje ko će dati Miloševiću 400.000 evra.

„Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera“, rekao je nekom prilikom Mandarić.

Na mesto Sava doveden je Dino Skender, postavljen pre formalne primopredaje vlasništva, zbog čega Mandarić ne smatra sebe odgovornim za pomenuto dugovanje.

„Sada su to preneli na mene. Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji“, dodao je Mandarić.

Uglavnom, Olimpija je tužena i dužna  jeda namiri Miloševića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari