Australijski premijer: Postoji mogućnost da se Novak vrati 2023. godine

Ostavite komentar


  1. Tri godine je zabrana, nema tu izuzeća. Treba da čeka da se neki ministar smiluje i da odobri ulazak. Sad ćemo videti ko je karakter.

  2. da si se ozbiljno zeznuo. A i Novak, ako dođe iduće godine će sam sebe pomnožiti sa nulom!

  3. Dragi Nole, ako ti se veliki australijski poznavaoci prava i suvereniteta javno izvine, ako te zamole za oprostaj i naravno isplate odstetu za svu muku koju su ti naneli, razmisli o tome hoces li sledece ili bilo koje druge godine ponovo posetiti njihovu gostoprimljivu drzavu. U suprotnom, zaboravi na bivsu koloniju ako imas bilo kakvog samopostovanja.

  4. Ali ga ti na premijerskoj funkciji dočekati nećeš. Nole će ostati Nole a ti trk tamo neki premijer nebitne i nevažne Australije!

  5. Uverljiv razlog. Svakako ludost nema sta. Pitanje sta ce da odluci. Naravno treba odluciti hladne glave. Sad je jos sve sveze.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.