Mozzart okupio regionalne zvezde (VIDEO) 1Foto: Promo/Mozzart

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji? Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobednici u onome što rade, a pogled unapred otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku – da kroz ceo region pronesu Mozzartovu poruku – BUDI POBEDNIK!

Boljih od njih za taj posao nema – Severinin glas već decenijama je omiljeni od Đevđelije do Triglava, Miloševe uloge prepričavaju se u svim vremenskim zonama, od Enkoridža do Vladivostoka, a Radetove bravure pred kamerom legendarne su i tamo gde, kada je u pitanju fimska industrija, sve počinje i završava se – u Holivudu.

Pobednici. A takvima je mesto u Mozzartu.

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet – ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobednik, saznaćete narednih dana, i imati pogled da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvezde provode vreme dok kamera nije uperena u njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih srpskih režisera Nemanje Ćipranića.

Hoće li pobediti šarm, mladost ili iskustvo, kakva je vaša prognoza?

Mozzart i jeste mesto gde se susreću mladost i iskustvo. U kome naizgled nespojivo deluje prirodno povezano. Mesto na kome smo svi isti. Željni dobre zabave, željni uzbuđenja. Oni koji ne odustaju – pobednici.

Miloš Biković rado se odazvao pozivu za ovu ulogu.

„Nedostaje nam više kvalitetnog i umetničkog sadržaja, koji gradi imidž pravih brendova, a ova reklama Mozzarta je baš to“, rekao je mladi glumac.

Mozzart okupio regionalne zvezde (VIDEO) 2
Foto: Promo/Mozzart

Rade Šerbedžija istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što po prvi put radi s Bikovićem o kojem je čuo mnogo lepih stvari.

„Drago mi je, naravno, i zbog Severine, ali s njom sam već dosta sarađivao. Miloša svi ogovaraju da je odličan, drago mi je da konačno radimo nešto zajedno. Retko pristajem da radim ovakve projekte, samo kad iskreno verujem u njih i imam dobre saradnike. Prethodna reklama na kojoj sam radio završila je na Superboulu, verujem da se i ovoj smeši svetla budućnost“, kaže Šerbedžija.

Za kraj ova fantastična ekipa poručuje:

Donesi odluku. Budi pobednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari