Ne traže kaznu nego opomenu

Vojvodina se zvanično žalila UEFA zbog suđenja Milorada Mažića

Ostavite komentar


  1. Na suđenje Mažića,najviše ima da se žali,upravo Partizan.Koliko je puta oštećen,samo,protiv CZ,a da se dalje ne nabraja.Da je slučajo,sudija poništio gol CZ,kao što nije priznao Krasnadoru,digla bi se dreka do nebesa,a ovako,svi,počev od komentatora,ćute,ne pominju.Kada se napravi "greška" gde je u pitanju sudijsko uverenje,pa hajde,ali kada se previdi nešto očigledno,izlazak lopte u gol-aut.lopta u golu ,skoro,metar,onda tu nije sudijsko uverenje već drastičan previd,da ne kažemo NAMERNA greška.

  2. Crnjak je da je danas najpriznatiji srpski profesionalac u fudbalu sudija Mazic. Od hiljada onih koji trce po stadionskim livadama, sve se nadajuci nekoj buducoj slavi (te naravno lovi), samo je on redovna pojava iz Srbije. Da li se neko seca kada je poslednji Srbin potrcao za loptom iz uzivanja, zarad igranja i nadmetanja, a ne za snovima o nekoj svetloj buducnosti, lovom stecenom precicom? Ali hajde i njega da oblatimo, pa da uprskamo i ono malo veze sa svetskim fudbalom koje jos imamo. Onda nam ostaje da se Srbija i fudbal mogu jedino prepoznati po korner zastavicama, ocito nam drvni proizvodi dobro idu!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.