Nikolić na izlaznim vratima 1Foto : Sportstar

Mediji u Rusiji bruje o skorijem razlazu srpskog stručnjaka i Lokomotive iz Moskve.

Postoje dve verzije jedne iste priče, po prvoj je uprava ta koja želi da otera Marka Nikolića, a po drugoj je on spremio ostavku. Jedino poklapanje je u delu koji se tiče obostranog nezadovoljstva saradnjom.

Mosovska Lokomotiva je četvrta na tabeli i ima dva boda manje od drugoplasiranog Dinama i šest od lidera Zenita, međutim rezultati poslednjih nedelja nisu bili na nivou očekivanih. Dok su domaćinski remi sa Marseljom u Ligi Evrope i gostujući poraz od Lacija u u istom takmičenju manje, više mirno prihvaćeni, vezani nerešeni rezultati protiv najslabijih timova ruske Premijer lige, Urala i Humkija su podigli temperaturu, da bi izgubljena utakmica od Rostova dovela situaciju do usijanja.

Tim povodom juče je održan sastanak rukovodstva i srpskog stručnjaka, na kom je navodno dogovoren prevremeni razlaz uz tri miliona evra obeštećenja za nekadašnjeg trenera Rada, Partizana, slovenačke Olimpije i mađarskog Fehervara. Po volji pojedinih članova Upravnog odbora koji su ga sabotirali, priča se po tamošnjoj fudbalskoj čaršiji, ali i po želji Nikolića, jer je navodno već u pregovorima sa Specijom iz Italije.

Nikolić je za godinu i po dana u Lokomotivi osvojio jedno drugo i jedno treće mesto u prvenstvu, ostavio dobar utisak u grupnoj fazi Ligi šampiona i otišao u Ligu Evrope.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari