NIS otvorena škola tenisa posetila Vrnjačku Banju  1Vrnjačka Banja Foto: Teniski savez Srbije

Nova stanica NIS otvorene škole tenisa proteklog vikenda bila je Vrnjačka Banja. Veliki broj mališana okupio se u samom srcu Vrnjačke Banje, gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Besplatna škola tenisa, kako navode iz Teniskog saveza Srbije, bila je i prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“,  a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč. Druženje na čuvenom šetalištu u kraljici banjskog turizma proteklo je u znaku  sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca su pokazala oduševljenje zbog toga  što je ovaj teniski karavan posetio i njihov grad. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije  dodeljene su diplome.

NIS i Teniski savez Srbije organizuju besplatne škole tenisa širom Srbije već osmu godinu za redom, a promocija dečijeg sporta, zdravlja i pravilnog razvoja mladih deo je NIS-ovog društveno-odgovornog poslovanja, i realizuje se pod sloganom „Budućnost na delu“. Nakon uspešno realizovane besplatne škole tenisa u Vrnjačkoj Banji,  teniski karavan posetiće i Zrenjanin, Suboticu, Sokobanju i Opovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari