Nova era počinje - "Orlovi" u borbi za Svetsko prvenstvo 2022. godine 1Foto: (BETAPHOTO/PR FSS/MO)

Preuzmite bonus i podržite našu reprezentaciju

Mesec mart rezervisan je za reprezentativni fudbal, a iako većina navijača ne voli reprezentativne pauze, nema sumnje da nam ova donosi mnogo zanimljivosti.

Fudbalski nacionalni tim Srbije doživeo je brojne promene poslednjih meseci, a ako biste nas pitali da izdvojimo dve najveće – to su svakako promene selektora i predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Malo li je?

Dragan Stojković Piksi je selektor reprezentacije Srbije!

Priznaćete, ova rečenica zvuči zaista moćno, a nadamo se da će naš tim izgledatiti isto tako.

Hrabrost, odlučnost, požrtvovanost, lucidnost i kvalitet – sve to poseduje legendarni Piksi i čvrsto verujemo da će sve to preneti i na naše „Orlove“.

Vremena za osvrtanje na prošlost nema, a i nije tako lepa, zar ne? U to ime, okrenimo se ka budućnosti i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija kvalifikacije započinje već danas i to utakmicom protiv Republike Irske na stadionu „Rajko Mitić“.

Cilj se zna – tri boda, a igra? Piksi kaže da će biti „hrabra i lepršava“, pa ako mu verujete, imate sjajnu priliku da to i pokažete.

Znamo da ne možete na tribine, ali dok sedite u svojim domovima, iskoristite priliku da podržite „Orlove“ i zaradite. Za početak, sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete ovde, preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda okušate svoju sreću.

Dakle, samo jedan klik je dovoljan i novac je spreman na korišćenje, a na vama je da ga potrošite na pravi način.

Jasan zadatak ima i reprezentacija, a to je da osvoji vredna tri boda protiv selekcije Irske, koja u Beograd stiže bez devetorice igrača. Da li to znači da ih treba podceniti? Nikako, ali i te kako treba verovati u Srbiju. Neku novu Srbiju.

Uz nekoliko promena u sastavu, ali i stručnom štabu, pa i novog kapitena, Srbija kreće u pohod ka Svetskom prvenstvu. Čini se, možda i više nego ikad, ovaj tim ima veliku podršku javnosti, navijači su optimisti, a igrači raspoloženi da pokažu sav kvalitet koji poseduju, a koji je uporno „odbijao“ da ispliva na površinu.

Utakmica je na programu od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“, a nama ne preostaje ništa drugo nego da „Orlovima“ poželimo sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari