Obećanja o „kući vaterpola“ ostala na lopati

Pet godina od postavljanja temelja, dvostruki olimpijski šampion nije dobio trening centar

Ostavite komentar


  1. Sedi lebe da te jedem, tipicna naprednjacka logika. Zato smo tu gde smo kao zemlja.

  2. Ugašen je VK Partizan na volšeban način, ali da znate da VK Šabac, VK Kragujevac i sada forsirani VK Novi Beograd, sastavljeni od bivših igrača Partizana, a pod vođstvom Šapića ne prave igrače, tako da za par godina neće biti ni reprezentacije Srbije. Mislite malo o tome.

  3. Dakle u Vrnjačkoj banji sem pljačkaške urbane a bespravne gradnje koju generiše SNS i ovaj predsednik opštine Đurović,cveta uništenje lekovitih izvora,zatim jos jedan Skadar projekat a to je hotel koji parama svih građana RFZO gradi preko specijalne bolnice Merkur takode skoro 5 godina.I to gradiliste hvata korov i bagrenje,ne mrda se u izgradnji godinama,zdravstvo grca,deca se leče sms a u banji su za hotel bacili već preko 3 miliona €.Kamen temeljac posadili Vučić,Lončar,Babić(Doljevac,inače jedan od vodećih građevunara privatnih obkekata preko bliže familijr u banji)i Stanojević sluga SNS u formi direktora spec.bolnice 10 god.E taj je kao direktor firme koja gazduje u ime države lekovitim izvorima čak 3 od 4 glavna izvora,ili zagadio ili presusio unazad 7-8 godina.Tako što se nije mešao u svoj posao.A i kud će kad mu je Babić kum sačuvao fotelju kod Vučića ali preko puta izvora Snežnik,10 metara eno zgrade 5.000 m2!!!Perionica para opljačkanih iz javnih preduzeća(hoteli Tonanti i Fontana plus dati milioni € SNS tajkunima subvencija iz budžeta,da ne diraju gomilu),sila stambenih zgrada bez dozvola i van zakona,kasa opstine zvrji prazna,plate kasne po 3 meseca.Dakle vaterpolo centar je tek kap u moru haosa.Tek seča šume na planini Goč je posebna prica.Tek da čitaoci stvore sliku koliki javašluk i lopovluk vlada 10 godina u toj sredini!!!

  4. Koliko je kasnio stadion u Kraljevu. Balkansko prvenstvo, pre dve godine je najavljivano na sva usta, nije odrzano. Ove godine se odrzava na stadionu koji nema upotrebnu dozvolu.

  5. Predsednik Vučić sve krivice stranačkih kolega, pripisuje na sebe!? To bi u prevodu trebalo da znači, da njemu niko ništa ne može i da se o tim temama više ne priča! Ako to što izjavljuje stvarno i misli, onda će mu trebati „dva života“, za kazne doživotnih robija !!?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.