Obradović: Da pokažemo poštovanje prema sebi, Igokei i navijačima 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je večeras da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Igokee u ABA ligi treba da pokaže poštovanje prema sebi, protivniku i svojim navijačima.

„Čeka nas duel protiv Igokee u kojem na terenu pre svega moramo da pokažemo poštovanje u svakom smislu. Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku koji to svojim kvalitetom itekako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će sutra doći na utakmicu i koji čine da se u Banjaluci i Laktašima osećamo fenomenalno“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 19 časova na gostujućem terenu protiv Igokee, utakmicu 20. kola ABA lige.

Centar crno-belih Balša Koprivica rekakao je da ekipa kako zna i ume mora da da sve od sebe kako bi prekinula seriju poraza.

„Igokea je iskusna ekipa koja nas je pobedila u Beogradu i sigurno je da će iskoristiti svaku priliku da to uradi i sutra. Naša obaveza je da im to ne dozvolimo“, dodao je Koprivica.

Uoči utakmice Partizan je četvrti na tabeli sa 13 pobeda i šest poraza, a Igokea je šesta sa 11 pobeda i osam poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari