Obradović posle utakmice: Zašto su neiskusne sudije sudile finale sa Zvezdom

Ostavite komentar


  1. zeljko znas kako se pobedjije,pokazi sada da znas i kako se gubi,nastavi dalje najbolji si

  2. Gospodin se pravda da nije državni projekat kao da je sramota primati pomoć svoje država,a primaaa je.

  3. Zasto je Obtadovicu sve dozvoljeno? On je zaista vrstan trener, Ali njegovo ponasanjr na atakmicama kad Partizanu be ide je daleko od sportskog. Stalno vrsi pritisak na sudije. Nije fer da svoje znanje na takav nacin zloupotrebljava. Svoje nesportsko ponasanjr prenosi I na svoje igrace. Njega sudije moraju da smiruju I na domacim I medjunarodnim utakmicama.

  4. Pokazao još jednom da je pravi licemer. Napada sudije koje nikada bolje nisu bile.pri tome njegovi igrači 3-4 otvorene trojke promašaju. Prošle godine kada je nad Lesorom suđeno 10 faulova (dobio 20 bacanja) u 1.poluvremenu,rekao je nikad bolje suđenje,a vređali Čovićevu familiju celu utakmicu on rekao nikada bolje navijanje. I šta kao Partizan I Zvezda nisu državni projekti, to ti niko noje objasnio Obradoviću? Nama svima je jasno ako mene pitaš.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.