Opuštanje bez kazne 1Foto:Starsport

Crvena zvezda savladala je rutinski Dinamik – 87:68 (24:16, 17:13, 29:8, 17:29) i stigla do sedme pobede.

Crveno-beli nijednog trenutka nisu dozvolili neizvesnost, posle prvog poluvremena imali su 12 poena viška, da bi u trećoj deonici dodali gas i rivala doveli na -30. Poslednji trzaj gostiju usledio je u poslednjoj deonici kad su serijom 24:2 smanjili razliku Zvezde na samo 12 poena. Crveno-beli su se tad još jednom trgli, ponovo se odlepili na bezbednu prednost i priveli utakmicu kraju
Najbolji u redovima crveno-belih bili su Dženkins sa 18 poena, Volters je dao 16, dok je još jedino Simonović sa 10 imao dvocifren učinak. Ognjen Kuzmić nije izlazio na parket, a Stefan Jović je za 23 minuta zabeležio šest poena. Sa druge strane, u Dinamiku su se istakli Bruks sa 18, Čakarević sa 11, i Radulović sa 10 poena.

– Znali smo šta nas čeka, Dinamik ima miks mladih i iskusnih igrača. Rizikovali su, odlučili su se za šut sa distance. Došlo je do opuštanja u zadnjoj četvrtini. Meni se to nije dopalo, moramo da igramo 40 minuta, i da se svako na terenu maksimalno posveti- rekao je posle meča Stefan Jović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari