Partizan čeka odluku o žalbi na kaznu ABA lige 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Uprava crno-belih nada se većem kapacitetu u večerašnjem meču finalne serije plej-ofa regionalnog takmičenja sa Crvenom zvezdom.

Zbog skandaloznog ponašanja dela Grobara, utakmicu u hali „Aleksandar Nikolić“ neće moći uživo da prate svi Partizanovi navijači koji su to nameravali, ali u Humskoj gaje nadu da će ABA liga ublažiti sankcije zbog (najviše) ubacivanja raznoraznih predmeta na teren. To jest uvažiti njihovu žalbu na izrečeno „skraćivanje“ tribina u četvrtom duelu večitih rivala.

„Ovakva odluka posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale ‘Aleksandar Nikolić’, koju je doneo disciplinski sudija ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe, kao i prvih 12 redova sektora Premium.

KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i, ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem KK Partizan NIS apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija“, objavio je Partizan putem društvenih mreža.

Posle tri duela, Crvena zvezda vodi s 2:1 u pobedama i u slučaju večerašnjeg trijumfa uzela bi novu titulu u regionalnom takmičenju, dok crno-beli jure izjednačenje i majstoricu u kojoj bi domaćini bili crveno-beli. Utakmica počinje u 18.30, a konačni slavljenik može računati na specijalnu jednogodišnju pozivnicu Evrolige za nastup u ovom elitnom takmičenju u sezoni 2022/2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari