Partizan kreće s treninzima 1Foto: STARSPORT

Fudbalerima je odobreno da od danas krenu sa timskim treninzima, a po svemu sudeći i košarkaši Partizana počeće sa sličnim načinom rada.

Naime, crno-beli su odlučili da okupe igrače koji su ostali u Srbiji i da na otvorenom krenu sa timskim treninzima poštujući sve propisane mere koje su nedavno ustanovljene kao preduslov da bi se uopšte moglo početi sa grupnim treninzima.

Partizan trenutno ima osmoricu igrača u Srbiji, Rašon Tomas je jedini od stranaca ostao u Beogradu, a sasvim je sigurno da će biti priključeni najtalentovaniji juniori.

Andrea Trinkijeri je sa porodicom u Kremoni tako da neće prisustvovati uvodnim treninzima, kao i njegov prvi pomoćnik Vlado Šćepanović, koji se nalazi u rodnom Kolašinu. Nastavak sezone potpuno je neizvestan, odluka ABA lige se očekuje tek posle definitivnog odgovora Evrolige do 24. maja.

U KK Partizan su ipak rešili da započnu sa treninzima na otvorenom dok nadležni organi u Srbiji ne donesu odluku o tome kakve bi mere bile neophodne za obavljanje treninga u zatvorenom prostoru.

Do prekida sezone 9. marta, Partizan je zauzimao lidersko mesto na tabeli ABA lige i imao je prednost domaćeg terena u četvrtfinalnom serijalu Evrokupa protiv ruskog Uniksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari