Pešić ume sa Makabijem 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Centarfor Crvene zvezde po dobrom pamti izraelske dane u karijeri.

Aleksandar Pešić nije mogao iz prve ruke da pomogne treneru Dejanu Stankoviću u pripremi taktike fudbalera Crvene zvezde za duele sa timom iz Haife (ove srede i sledeće sedmice), za plasman u Ligu šampiona, ali rado se seća svojih utakmica sa pomenutim rivalom u dresu Makavija iz Tel Aviva.

„“Ekipa Haife se promenila od mog odlaska iz Izraela, ali smatram da je sada jača nego u tom periodu. Najbolji igrač iz moje perspektive je Haziza. Sa Makabijem iz Tel Aviva sam imao uspeha protiv sutrašnjeg rivala i voleo bih da isto ponovim i sa voljenim klubom.

Imao sam čast da igram u šampionatu Izraela i da igram lep derbi, najlepši posle našeg. Imao sam uspeha protiv Makabi Haife i voleo bih da ponovo postignem gol protiv poznatog rivala. Kao i svaki špic nadam se pogocima, ali mi je primarno da timski ostvarimo dobar rezultat“, izjavio je iskusni povratnik na „Rajka Mitića“, izjavio je večeras Pešić.

Pešić je u Izraelu igrao u sezoni 2020/2021, a u karijeri je još igrao u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Južnoj Koreji, Saudijskoj Arabiji i Turskoj, odakle je ovog leta ponovo došao u Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari