Posle Radovanovića, Salernitana želi i Maksimovića 1Nikola Maksimovic UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Salernitana će se do kraja sezone, možda i beznadežno boriti za opstanak u Seriji A. Za neke konkretnije rezultate potrebna su joj pojačanja, a klub iz Salerna spas vidi u srpskim fudbalerima, članovima Đenove, koja je direktni takmac Salernitane u borbi za opstanak. Posle Ivana Radovanovića, klub sa juga Italije želi i Nikolu Maksimovića.

Maksimović je od prelaska iz Napolija, više vremena proveo na rehabilitaciji, nego li na fudbalskom terenu. Ivan Radovanović, pak, uopšte nije ni licenciran za Đenovu ove sezone, tako da je njegov prelazak u Salernitanu lakše izvodljiv.

Kako saznaje Skaj Sport, Salernitana je zainteresovana da angažuje i iskusnog srpskog štopera. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde je prošlog leta stigao na Luiđi Feraris iz Napolija kao slobodan igrač. Na startu sezone bio standardan u startnoj postavi, ali ga je povreda udaljila sa terena ravno tri meseca.

Maksimović  ima 137 nastupa u Seriji A, dok je  Radovanović upisao čak 313 mečeva u elitnom rangu italijanskog fudbala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari