Pravili su nam probleme 1Foto: Starsport

Posle izuzetno teške utakmice u Subotici gde su u duelu sa Spartakom ipak osvojena sva tri boda (2:1) fudbaleri Crvene zvezde u subotu (16.30) na svom terenu dočekuju Voždovac.

Trener crveno-belih Vladan Milojevićem svestan je rizika koji sa sobom donosi ovaj meč. Prvi je sam rival.

– Voždovac je mlada i poletna ekipa, žele da igraju fudbal. Znali su u prošlosti da naprave problem Crvenoj zvezdi, pogotovo prošle sezone. Sigurno nam neće biti lako – upozorio je Milojević.

Drugi razlog je bodovna prednost koja je, samo prividno, ogromnih jedanaest bodova, što može da dovode do opuštanja kod igrača.

– U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i „rastemo“. Razmišljamo kao da smo na „nuli“, jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako – objašnjava Milojević.

Već u sredu crveno-bele očekuje novo veliko iskušenje, gostovanje Vojvodini i zbog toga Milojević još nije odlučio u kom sastavu će početi meč sa Voždovcem.

– Čeka nas niz od pet utakmica u terminima sreda – nedelja. Videću pred sam meč za koji ću se sastav opredeliti – rekao je Milojević.

Svi ljubitelji fudbala koji u subotu dođu na stadion „Rajko Mitić“ sa crveno-belim šalom moći će besplatno gledaju duel između Crvene zvezde i Voždovca.

Milijaš je moj zamenik

Vladan Milojević je na jučerašnjoj konferenciji za novinare izuzetno pohvalno govorio o kapitenu Nenadu Milijašu i izrazio nadu da će on produžiti karijeru.

– Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvalitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra – rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari