Rade Bogdanović: Srpski reprezentativci su razmaženi, jer nisu išli u vojsku (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Gospodin Bogdanović je u pravu kakva žena ili devojka uoči važne utakmice to je van pameti posebno za fudbalere.

  2. Rade, oni će i dalje govoriti da ste Vi samo ljubomorni. Pa njihov „status“ to opravdava, njihove skrušene Engleske gospođe im stalno objašnjavaju, da zamisle za koga igraju. Vidite Brazil oni svi dolaze iz idealnih uslova.

  3. Zna on o črmu prica i sta je reko. Ko razume shvatit ce. Zato ga i nema više u emisijama da komentarise. A u pravu je.

  4. Bravo, gospodine Bogdanoviću, to je sigurno jedan od najvećih razloga za razmaženost dece – ne samo u kolektivnim sportovima, već i u ostalim oblastima društva i ostalim delatnostima! A, Mesi i Roonaldo – ako nisu služili vojsku, to su „izuzeci koji, uvek, potvrdjuju pravilo!“

  5. Ne lupeta on gluposti…Ko nije služio vojsku nije kompletna ličnost. Kad mama budi sina koji ima 36 godina a on ne zna da namesti krevet onda je to jadno i bedno…Takvih imam u okruženju na pretek

  6. Nije u redu da od SVEGA fenomenalnog što je čovek rekao, izdvojite ovo, pa još i stavite u naslovu iskarikirano u stilu Kurira i Telegrafa.
    Jedini koji sme nešto iskreno da kaže na RTS-u

  7. Oni su kondiciono nespremni. Ukratko, ne mogu da trce, dusa im u nosu, kao i uvek. Zato nikada nista nisu uradili.
    Sa druge strane, kosarkasi budu kondiciono spremni, ali nemaju suterskog trenera. Obrni, okreni, nestrucnost

  8. Pa ako tako razmisljamo svi politicari u srbiji bih trebalo prvo da odsluze zatvorsku kaznu od par godiana pa da se bave politikom sta kazete.

  9. Ne lupeta gluposti, postuj malo sta covek sa jakim razlozima prica. Ta dvojica koje ti pominjes su zestoki profesionalci, a ne razmazene primadone. I ovo ne pisem zbog tebe, ti to ne rzumes i neces razumeti, jer nastupas prepotentno i bezobrazno. Ovo dakle pisem zbog onih koji jos nisu beznadezno izgubljeni, da ne udju u zamku povrsnih lupetanja.

  10. Ime jače,ima tvojoj priči istine ali osnovni problem je naš mentalitet.A još nešto odbrana je katastrofa ,dve utakmice pet golova a naš golman imao najviše odbrana.Zdrava logika kaže da ovi nisu u stanju da daju koliko ovi može da prime.

  11. Zalužani Banjaluka 1969god stižemo kao regruti. Ustajanje rano jutro 6h vučemo se ko rage fiskultura trčanje padamo bez kondicije. Posle dve nedelje goli do pojasa trčimo da sam se sam sebi čudio. Red rad i disciplina.

  12. Osim vojnog roka,nabrojao je,buket razloga zbog kojih smo se našli u ovakvom stanju i za sve je u pravu.

  13. U pravu dvesta posto, videce svi da ce im ovo u petak biti pocetak kraja, rade legendo samo napred

  14. Vidim da neki portali prenose njegove izjave van konteksta. Čovek govori šaljivo, bez zle namere. Neverovatno kako uvuku čoveka u nezdrav kontekst i eksploatišu temu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.