Radonjić: Iskoristili smo prednost domaćeg terena 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde još jednom je podsetio da sde njegova ekipa cele sezone borila za privilegiju da odlučujuće utakmice igra pred svojom publikom.

„Imali smo tu prednost i večeras smo je iskoristili. U nekim intervalima smo igrali jako dobru utakmicu, a u nekim periodima su stvari bile drugačije. Ne sme da se zaboravi da smo imali jako kvalitetnog protivnika koji zahteva 40 minuta potpuni fokus. Uspeli smo da sačuvamo prednost do kraja, kontrolisali i upisali pobedu. Ovo nam je 30 ili 31 dan, to je period kada smo odigrali tri utakmice koje su bile specifične. Probaćemo da se odmorimo i fokusiramo na prvi finalni meč protiv Partizana. Zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci“, rekao je Radonjić.

Jurica Golemac, trener Cedevita Olimpije čestitao je Zvezdi na pobedi i naglasio da njegovi igrači nisu odustajali ni u jednom trenutku.

„Zvezda je imala dva momentuma na početku prve i treće četvrtine. Apostrofirali smo njihov ofanzivni skok, znali smo da odatle preti najveća opasnost i da će kod kuće biti još agresivniji u tom segmentu. Primili smo 20 poena direktno iz tog segmenta, a kada god smo se približili primili bismo neke takve poene“, objasnio je Golemac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari