Real se okreće dovođenju mladih španskih nada 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Kako piše španski As, posle propalog posla oko dovođenja Erliga Halanda iz Borusije Dortmund, Real Madrid se okreće mladim španskim igračima koji bi u budućnosti mogli da zauzmu mesto glavnog napadača u timu.

Budući da najbolji igrač „Kraljevskog kluba“ Karim Benzema uskoro puni 35 godina, izvesno je da Madriđani moraju da „pojure“ neko novo lice na koje će u budućnosti moći da se računa na „duže staze“.

Budući da je „operacija“ Haland propala, najpre jer se mladi Norvežanin učinio šampionu Španije kao preskupa investicija, prvi čovek „kraljevića“ se okrenuo Kilijanu Mbapeu, najboljem igraču PSŽ.

Španski AS javlja takođe da će Real biti aktivan i na španskom fudbalskom tržištu kad počne prelazni rok, a kao prve mete ističu se Loren Zuniga te Noel Lopez.

Loren Zuniga igra za malagu B i sa timom sa juga Španije ima ugovor do 2024. godine.

Ipak, kako je Malaga u nezavidnoj poziciji i kako se klub sa „La Rosalede“ grčevito bori za opstanak u Segundi, jasno je da neće imati moć da se odupre ponudi Madriđana.

Noel Kastilja igra za Deportivo iz La Korunje i takođe je jasno da popularni Depor neće uspeti da ubedi kastlju da ne ode na „Santiago Bernabeu“, samo ako sa te adrese stigne ponuda.

Obojica imaju 19 godina i nastupaju za špansku mladu fudbalsku reprezentaciju.

Ukoliko stignu u Real, za očekivati je da prvu sezonu provedu u Real Madrid Kastilji, praktično podmlatku popularnog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari