Saopštenje FK Partizan posle remija sa Javorom 1Foto: Pixabay/Blueeye

Fudbaleri Partizana u nedelju su na utakmici Superlige Srbije na domaćem tereniu igrali 3:3 sa Javorom iz Ivanjice, a rukovodstvo crno-belih je po završetku duela izdalo saopštenje u kojem se govori o suđenju, piše Sport Klub.

Saopštenje prenosimo bez ispravki i u celosti.

„Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

U nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja – navodi se u saopštenju crno-belih.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari