Saslušan bivši srpski rukometaš koji je u donjem vešu nosio heroin 1Foto: Pixabay/rovin

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica koji je uhapšen na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, kada mu je u donjem vešu pronađeno osam grama heroina, na saslušanju se branio da je droga koja mu je pronađena za ličnu upotrebu, piše N1.

„Njemu su pisane dvije krivične prijave, zbog posjedovanja narkotika i napada na službeno lice jer se oštro opirao hapšenju, a za drogu je napomenuo da je ona za ličnu upotrebu“, rekao je izvor.

Poslije saslušanja Medenica je pušten na slobodu, a istragu je vodilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi „Kurir„.

S obzirom na okolnosti i odbranu bivšeg rukometaša, njemu je zaprijećena kazna zatvora do 3 godine.

Medenica je već nekoliko mjeseci zaposlen na mestu direktora klinike za lječenje bolesti zavisnosti u Novim Banovcima, ali su poslije pisanja medija o njegovom angažovanju slika i ime bivšeg rukometaša uklonjeni sa zvaničnog sajta klinike.

Podsjetimo, bivši rukometaš je bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, poslije utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari