Sava Lešić potpisuje za FMP 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Tim iz Železnika promenio je sastav u značajnoj meri tokom leta. Brojni mladi igrači trebalo bi da dobiju šansu; angažovani su i pojedini iskusniji poput Nemanje Jaramaza, međutim FMP je sve vreme bio u potrazi za adekvatnim rešenjem pod košem.

Trenirajući sa Crvenom zvezdom tokom bazičnih priprema na Kopaoniku, nakon isteka ugovora sa Igokeom, Sava Lešić odlučio je, po svemu sudeći, da pojača redove „pantera“ i tako pomogne u igračkom sazrevanju, pre svega, Marku Pecarskom i Nikoli Popoviću.

Iskusnog centra (32 godine, 206cm) praktično samo potpis deli od saradnje sa FMP, za koji je odigrao poslednju prijateljsku utakmicu koju su „panteri“ imali sa Crvenom zvezdom.

Lešić je u mlađim kategorijama igrao za Požarevac, Superfund, zajedno sa Nemanjom Bjelicom i Stefanom Sinovcem, a potom i Partizan. U seniorskom rangu karijeru je gradio u Partizanu, Crvenoj zvezdi, ukrajinskom Himkiju, kragujevačkom Radničkom, ruskom Jeniseju, Olimpiji, italijanskoj Ređini, Mega Leksu, nemačkom Erfrutu i Igokei.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari