Savo Milošević više nije trener Partizana, dolazi Aleksandar Stanojević 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević podneo je danas neopozivu ostavu.

„Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: idi odavde i nikad više ne raditi ovde“, rekao je Milošević za Sportklub.

Milošević je napustio Partizan dva dana posle poraza od Vojvodine u šestom kolu Super lige, drugog za crno-bele ove sezone u srpskom prvenstvu.

On je na toj utakmici isključen jer je sudiju gađao flašicom.

Iz Partizana rečeno da je Milošević neopozivu ostavku podneo pred sednicu Odbora za hitna pitanja i da je satima trajao pokušaj da on ostane, duboko ceneći njegov učinak.

Dalji koraci fudbalskog kluba Partizan su, navodi se, „spremni“ i biće objavljeni u narednim danima.

Partizan: Neizmerna zahvalnost Miloševiću na ljubavi, trudu i rezultatima

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da neizmerno zahvaljuje dosadašnjem treneru Savu Miloševiću.

„Partizan neizmerno zahvaljuje Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu. Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice“, navodi se u saopštenju kluba.

Milošević je podneo neopozivu ostavku pred nastavak sednice Odbora za hitna pitanja Partizana.

„Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas. Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja izmedju FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena“, piše u saopštenju crno-belih, koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Novi trener Aleksandar Stanojević

Novi trener fudbalskog kluba Partizan biće Aleksandar Stanojević, koji je već sa uspehom vodio taj tim.

„Savo, hvala za sve. Sale, dobrodošao kući“, piše ispod fotografije Stanojevića sa dosadašnjim trenerom Savom Miloševićem, koju je objavio Partizan na društvenim mrežama.

Stanojević je vodio Partizan od aprila 2010. do januara 2012. godine.

Sa crno-belima je osvojio dve titule i kup, a posle Partizana radio je u Kini, Izraelu, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari