Seku Sanogo ostaje u Zvezdi do 2024. 1foto: STARSPORT

Postojale su određene nedoumice u Crvenoj zvezdi, prevashodno zbog godina iskusnog zadnjeg veznog, međutim njegovi defanzivni kapaciteti i mogućnost da pokriva više pozicija, pa i centralnog štopera u formaciji sa trojicom pozadi ubedila je upravu da produži saradnju sa Sekuom Sanogom do 2024.

U prethodnih devet meseci sa Zvezdom su saradnju produžili Katai, Ivanić, Radoć, Srnić, Pavkov a njihovim odlukama pridruđio se i Sanogo.

Sportski žurnal piše da će fudbaler iz Obale Slonovače potpisati saradnju u toku naredne nedelje kada će na programu biti utakmice Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv TSC-a, odnosno meč sa kragujevačkim Radničkim pred start plej-ofa Superlige.

Sanogo će parafirati saradnju do juna 2024. Aktuelni ugovor istiće mu u decembru tekuće godine i u vezi sa tim, u Zvezdi su se „lomili“ da li da mu ponude novu saradnju, s obzirom na to da je u 33. godini života i da je sve više podložan povredama.

Žurnal navodi i da će MIlan Gajić nastaviti karijeru na nekadašnjoj Marakani, naročito jer će Marko Gobeljić od leta biti slobodan da potraži novi klub.

Očekuje se da predlog novog ugovora dobije i Gelor Kanga, u skorije vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari