Selektor Bahreina tvrdi: Srbija može do finala Svetskog prvenstva 1Foto: FSS

Selektor Bahreina Heli Sousa brekao je posle prijateljske utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Srbije (5:1) da ekipa Dragana Stojkovića ima kvalitet za plasman u finale predstojećeg Svetskog prvenstva.

„U jakoj su grupi, Brazil je tu, ne pratim sve ekipe detaljno. Ali, Srbija je jak tim. Dugo rastu. Dugo igraju zajedno. Imaju kapacitet da prođu grupnu fazu. A posle? Može da bude finale, može da bude i pre finala, može i pre toga“, rekao je Sousa.

On je dodao da je, uprkos ubedljivom porazu, zadovoljan partijom svog tima.

„Veoma sam ponosan na svoje igrače. Fantastično prvo poluvreme su odigrali. Na početku drugog smo imali problema da se priviknemo na promenu u igri protivnika. Patili smo jedno vreme. Ali i kada smo gubili imali smo situacija u kojima smo mogli da se vratimo na 2:3. Moramo da gradimo kapacitet da možemo da odigramo celu utakmicu kao prvih 45 minuta. Trenutno imamo limit, posebno kad je ovakav intezitet“, izjavio je selektor Bahreina.

Srbija će prvi meč na Svetskom prvenstvu odigrati 24. novembra protiv Brazila, nakon čega slede dueli sa Kamerunom (28.11) i Švajcarskom (2.12).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari