Selektor rukometaša Srbije posle utakmice sa Nemačkom: Razočaran sam zbog poraza 1Toni Đerona. Foto: EPA-EFE/Zbigniew Meissner

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona rekao je posle utakmice drugog gola Svetskog prvenstva u kojoj je njegov tim izgubio od Nemačke (34:33) da je razočaran zbog poraza.

„Pre svega čestitke igračima i stručnom štabu Nemačke na pobedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je što smo uspevali da se vratimo iz zaostatka, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo. Uz sve to, ostali smo i bez Vejina, važnog igrača u rosteru, koji neće moći da igra u nastavku prvenstva zbog povrede“, rekao je Đerona, a zatim dodao:

„Golman Nemačke je napravio razliku, imali smo dobre šanse preko pivota, krila i sedmeraca, a on je sve to branio. Nemačka je vodila tokom celog meča i zaslužili su ovu pobedu“.

Lazar Kukić, koji je bio najefikasniji u srpskom timu sa sedam golova, rekao je da njegova ekipa nije iskoristila šanse da ostvari bolji rezultat.

„Utakmica je bila veoma teška, naročito fizički. Borili smo se svih 60 minuta, ali to nažalost nije bilo dovoljno da dođemo do pozitivnog rezultata. Iako smo imali svoje šanse, nismo uspeli da ih iskoristimo i Nemačka je zasluženo pobedila“, rekao je Kukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari