Siti bez Erlinga Halanda protiv Zvezde 1Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da trenutno nije poznato koliko će pauzirati napadač Erling Haland, koji je propustio meč 16. kola Premijer lige protiv Lutona zbog povrede stopala.

Haland se povredio tokom poraza protiv Aston Vile, a Mančester Siti je i bez svog najboljeg strelca uspeo da preokrene i pobedi protiv Lutona.

Gvardioline izabranike naredni susret očekuje upravo u Beogradu, pošto će gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici šestog kola grupne faze Lige šampiona. Norvežanin će, osim u slučaju nesvakidašnjeg veleobrta, propustiti i taj susret.

„Erling je osetio bol u stopalu posle utakmice protiv Aston Vile, zato nije igrao protiv Lutona. Ne znam koliko će dugo odsustvovati – da li se radi o nedeljama ili danima, motrićemo na njega i potom donositi zaključke“, izjavio je Gvardiola i dodao:

„Haland nam je veoma važan otkad je došao u Siti, nema sumnje u to, ali tokom sezone je za očekivati da se igrači ponekad povrede. Tu su još i izostanci zbog suspenzija i drugih problema, a mi moramo da se prilagodimo takvim situacijama“, piše Sport Klub.

Mančester Siti je već obezbedio prolaz u narednu fazu, dok Zvezda takmičenje u Evropi završava utakmicom koja je na programu u sredu od 18.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari