Siti odredio cenu za Bernarda Silvu 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Portugalac Bernardo Silva (27 godina) je igrač kog Ćavi Ernandes želi ovog leta u svom timu kako bi pojačao vezni red u slučaju da Frenki de Jong bude prodat.

Kako piše Mundo Deportivo, prošle srede, njegov agent Horhe Mendeš bio je u Barseloni na večeri sa Đoanom Laportom kako bi saznao o Barsinim namerama u slučaju potencijalnog transfera i preneo je fudbalerovu želju za promenom sredine posle pet godina provedenih u Mančester Sitiju.

Bernardo Silva može da ode iz kluba samo ako dodđe za njega dobra ponuda.

Englezi će tražiti visoku sumu da puste Portugalca, a list „Miror” je istakao da bi „građani” procenili Bernarda Silvu na 80 miliona funti (nešto manje od 94 miliona evra), iznos koji je daleko od onoga što su Katalonci mogu da plate.

Čekajući da vide koliko bi mogli da zarade od prodaje Frenki de Jonga, a prema pouzdanim informacijama, Barsa zbog njihove delikatne ekonomske situacije ne bi bila spremna da izdvoji više od 70 miliona evra za transfer Bernarda Silve.

Dakle, još uvek postoji razlika između moguće ponude Barselone i potraživanja Mančester Sitija.

Bilo kako bilo, Ćavi sanja o tandemu na sredini terena koji čine Pedri i Bernardo Silva i svi u klubu rade da to i omoguće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari