Opština Negotin: Zbog toga što je smanjen broj obećanih ulaznica za utakmicu Srbija – Bugarska u Leskovcu, nećemo slati decu 1Foto: J. B. K.

Zbog toga što im je smanjen broj obećanih ulaznica za utakmicu Srbija – Bugarska u Leskovcu – opštini Negotin je odobreno samo 50 ulaznica za decu i pratioce, saopštavaju da ne žele nikoga da favorizuju i biraju od 192 samo 50 dece, te su doneli odluku da na fudbalski meč u Leskovac neće slati nikoga.

Kako piše na satu Opštine Negotin, Opština je u saradnji sa Opštinskim fudbalskim savezom Negotin, na inicijativu FS Srbije, prethodnih dana formirala spisak dece koja je trebalo da prisustvuju kvalifikacionoj fudbalskoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo, Srbija – Bugarska, koja se igra u Leskovcu u nedelju 19. novembra.

“Spisak od 180 mališana i 12 pratilaca, uredno je poslat Fudbalskom savezu Srbije u predviđenom roku, u sredu 15. novembra. S obzirom da je UEFA 16. novembra, umanjila kaznu Fudbalskom savezu Srbije i dozvolila jednu tribinu od 3.000 mesta, za starije od 14 godina koji su u momentu izrečene mere zabrane već kupili ulaznice, svim gradovima i opštinama koji su učestvovali u ovom projektu, smanjen je broj obećanih ulaznica, a našoj opštini odobreno je samo 50 ulaznica za decu i pratioce. Za Opštinu Negotin i Opštinski fudbalski savez Negotin sva naša deca su ista. Imajući u vidu da ne želimo nikoga da favorizujemo i biramo od 192 samo 50, doneli smo odluku da na fudbalski meč u Leskovac nećemo slati nikoga”, ističe se u saopštenju.

Takođe kažu, da će se truditi da u skorije vreme deci u nekom narednom takmičenju reprezentacije Srbije, omoguće odlazak na fudbalsku utakmicu.

“Izvinjavamo se deci i roditeljima, i zahvaljujemo na razumevanju”, ističe se u saopštenju Opštine Negotin.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari