Stanković: Ne želim neprijatna iznenađenja, nećemo se braniti 1Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije po dolasku u Rumuniju na kojoj je otkrio da su centralni bekovi crveno-belih Dragović i Degenek povređeni, ali da su u konkurenciji za startnu postavu.

„Falko nije doputovao ovde, ima rupturu mišića. Takođe i Dragović ima rupturu mišića, a povređen je i Degenek, ali će igrati ako budu mogli“.

Stanković je istakao da je Kluž veoma snažan protivnik i da se njegovi igrači neće opustiti zbog prednosti koju su stekli u prvoj utakmici.

„Igramo protiv ozbiljnog kluba, sa velikom istorijom, tako ćemo da se ponašamo. Moramo da imamo pravi pristup, ne želim nikakve nepredviđene scenarije i igraćemo sa najjačim timom. Bolje je doći ovde sa 4:0 nego 0:0, ali to neće promeniti naš odnos prema protivniku“, rekao je Stanković, a zatim dodao da se njegovi igrači neće opustiti zbog velike prednosti koju su stekli u meču u Beogradu.

„Klub me plaća da ne dozvolim da se igrači opuste. Kako ja gledam i volim ovaj klub tako moraju i svi. Ne verujem da će biti opuštanja. Isto tako ne verujem da je realna razlika iz prvog meča, oba tima su bila u čudnoj situaciji, a Kluž pod pritiskom nije uradio ono što je zamislio. Takođe, taj rezultat je i plod naše igre“.

Stanković je otkrio i da Zvezda neće igrati defanzivno, pokušavajući da pre svega sačuva svoju mrežu.

„Ne idem na minimalan poraz, to me sigurno neće zadovoljiti. Pozitivan rezultat je nešto što želimo, nemamo nameru da se branimo. Ako budemo morali ići ćemo organizovano“, rekao je trener crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari