Stolica želi da vidi leđa "bombašu" 1foto: Starsport.rs ©

Komešanja u sportskom sektoru posrnulog Partizana.

Ako se po jutru dan poznaje, Partizan bi mogao doživeti težak sunovrat posle sezone u kojoj je Aleksandar Stanojević napravio čudo osvojivši drugo mesto sa limitiranom ekipom, a malo je nedostajalo da prekine šampionsku dominaciju (prema ubeđenju bivšeg trenera) protežirane Crvene zvezde.

Posle samo tri kola, „parni valjak“ kasni četiri boda za večitim rivalom, navijači su zbog nedeljnog remija sa TSC-om dali „poslednju opomenu pred isključenje“ predsedniku Miloradu Vučeliću, generalnom direktoru Milošu Vazuri i ostatku uprave kluba, jedan navijač crno-belih napadnut je od drugih Grobara zbog majice s natpisom „Vućiću …ru“, a Sportski žurnal piše o pogoršanju odnosa između šefa stručnog štaba Ilije Stolice i sportskog direktora Ilice Ileva.

Tolikom, da je inače staloženi strateg, navodno, ljutito tražio odlazak nadređenog. Zbog slabog igračkog kadra, odnosno problematične popune rupa u svlačionici, nastalih odlascima više važnim prvotimaca nakon takmičarske 2021/2022.

Sportski dnevnik čak tvrdi da je takav zahtev rukovodstvu stigao pre utakmice bez golova sa gostima iz Bačke Topole. Uz podsećanje da je Iliev zagovarao neka druga trenerska rešenja nakon samovoljnog odlaska razočaranog Stanojevića, mada se u javnosti drugačije izjašnjavao.

“Mogu da kažem da je Stolica i 2017. bio moj prvi pik. Fudbalskim znanjem je superiorniji od mnogih, njegov trenerski talenat je na nivou najvećih. Razlog što je sad ovde je što je shvatio i sve nas, prevashodno mene, ubedio da je najbolje rešenje za Partizan. Potencijal je stavio u službu kluba i zato sam ubeđen u plodonosnu saradnju“, govorio je na Stoličinoj promociji Iliev, inače od ranije poznat po čestoj upotrebi reči „bomba“ u opisivanju igračkih perfomansi igrača koje dovodi.

Pre početka aktuelnog prvenstva je čak zaključio da je napravljen „najbolji tim u poslednjih nekoliko godina“.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari