Na stadionu Partizana napadnut mladić koji je nosio majicu sa natpisom „Vučiću, p...“ 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Pre početka utakmice između Partizana i TSC iz Bačke Topole (0:0) došlo je do incidenta na istočnoj tribini stadiona u Humskoj, a kako Danas saznaje napadnut je navijač crno-belih koji je nosio majicu sa natpisom „Vučiću, p…“.

Kako tvrde očevici, nepoznata grupa ljudi prišla je mladiću koji je nosio ovu majicu i zatražili od njega da je skine, uz reči: „Mi smo Grobari, ne treba nam politika na tribini“.

U tom trenutku došlo je do koškanja, a intervenisala je i policija, koja je učesnike incidenta izvela sa tribine.

Dok je napuštao istočnu tribinu, navijač Partizana koji je napadnut skinuo je majicu, i u pratni policije napustio je stadion.

Tokom meča navijači Partizana skandirali su „Uprava, napolje“, a na južnoj tribini istaknut je transparent sa porukom: „Odgovornost za neuspehe se u ovom klubu preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama. Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje“.

Po završetku utakmice najvatrenije pristalice Partizana naterali su fudbalere crno-belih da se postroje ispred južne tribine i da nekoliko minuta slušaju skandiranje „Uprava, napolje“, a zatim su se uputili u svlačionicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari