Struka o imenovanju Tumbakovića: Izbor je dobar, ali je njegov tajming loš

Struka o imenovanju prekaljenog Ljubiše Tumbakovića za novog selektora najjače reprezentacije Srbije

Ostavite komentar


  1. Srpski selektor treba da bude čovek od autoriteta,a to sigurno nije Tumbaković!Osvojio je nekoliko titula sa Partizanom,kada je Zvezda bila loša!
    Ne bih imao ništa protiv Antića,Stojkovića,Miloševića i sličnih,koje će umišljene naše zvezde da slušaju,a neki Tumba,koji je to bio fudbaler i fudbalski znalac!

    1. Kao tadašnji zvezdaš i danas poštujem Tumbakovića, ali mislim da je too little too late. FSS je mafijaško gnezdo, a navijačke grupe obične partijske bande. Srbiji treba da se zabrani fudbal na dve godine kao u Engleskoj, a onda će i Tumbaković i ostali stručni ljudi da nas vrate gde realno treba da budemo, u vrh Evropskog fudbala. Ovo je sve štap & kanap.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.