Surov sistem do polufinala EP

Dvanaest reprezentacija u dve grupe od danas nastavljaju takmičenje na Evropskom prvenstvu u rukometu

Ostavite komentar


  1. Zašto na neslavan način? Treba da budemo svesni da smo rukomet bili „bacili“ u najdublji bunar koji postoji. I onda, posle dugo godina smo počeli da ličimo na tim, a ne na grupu umišljenih pojedinaca. Imali smo tešku grupu za prolaz na Evropsko prvenstvo (jednom dobili Francuze i jednom igrali nerešeno), uspeli da se kvalifikujemo na prvenstvo. Teška grupa na prvenstvu i rezultat je realan. Druga je stvar što vi novinari a i navijači ne mogu da shvate da treba puno „krvi i znoja“ da bi se izašlo iz tog bunara. Treba biti strpiljiv sa novim selektorom i ciljati rezultat za sledeće OI u Parizu, mada koliko smo dugo bili u bunaru, 2 godine nisu dovoljne da se sve složi na valjan način. Samo strpljivo i doći će rezultati.

  2. Jako je za*bano da dodjes do polufinala u svakom sportu, ne samo u rukometu, ako od tri utakmice u grupi pobedis samo autsajdera a oni sa kojima bi eventualno trebalo da odlucujes za medalju te ukantaju u grupi…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.