Titula za novi rekord, Đoković ispisao istoriju u Rimu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. SAMO NOVAKU ĐOKOVIĆU!

    Nole, teniski care, nakon mnogih nepravda i pretnji, pokazao si u Rimu da si tenijski titan, a naš, iz lepe Srbije. Tvoja pobeda u finalu Rima je značajna za tebe, tvojima i fanovima, a pokazao si da si prvi teniser sveta za uvek. Želim ti puno sreće i zdravlja tebi i porodici, da ne zaboravim, i fanovioma, kao što sam, ja godinama. Srećan nam bio i mi sa tobom dragi Novače! U to ime poklanjam ti pesmu ispevani u jednom, a kratkom dahu:

    TO NO1E, CARE!

    Novak sam
    Protiv svih,
    Al’ sve zna,
    Pobediće ih.

    Jedna bomba,
    druga da
    Napravi lom,
    A čta onda?

    Gem po gem,
    Set po set
    Gubi, a dobija
    Na kraju meč.

    Nadal, te Federer,
    I mnogima si uzor,
    Ne daj im ni da ti
    Pljunu pod prozor.

    Pehar iz Rima,
    Teniski car No1e,
    Nesebično ga svima
    Poklanja ne iole,
    Već sa setovima
    (7:5 i 6:3).

    Čekamo Rolan Garos,
    Srećno, No1e i tamo!
    Pevaćemo za radost
    I u Parizu lepom.
    (Bor, 21. septembar 2020)

  2. Da li je Nole opet prvi sa bodovima ?. E sada posto je pobedio da Vajda obrije bradicu a svima njima srecno na sledecem turniru . Tenis bi bio uzasno dosadan da ne igra Nole. Na sledem turniru neka se malo opusti ne mora da bude kao ovi hladni Nadal i Federer , mi smo juznjaci Nole , sa toplijim srcem i dusom .
    Ova pobeda je bas znacila .

  3. Cestitam na ko zna kojoj pobedi, ali ova ima posebnu vrednost posle US Opena jer je sacekan jedan u nizu pripremanih metoda da te sprece, omalovaze I skrenu sa puta pravljenja teniske istorije koju si vec ispisao I napravio. Ali izgleda da samo takvom borbom, a bez teskih reci mozemo ici dalje. I svi treba da sledimo taj primer. Jedino je on ispravan..Mnogo je Novaka I novih Djokovica u Srbiji I nadam se da ce I oni uskoro ispisati jednu novu istoriju ali za sve nas.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.