U FSS se i dalje brane ćutanjem

Selektor Srbije Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov odbili da daju izjave za televiziju Sport klub

Ostavite komentar


  1. Kakva televizija, takvi selektor i kapiten. Dno dna. Îz kolegijalnosti, ne morate ovo objaviti, ali jednoga dana cete se stideti sto kao avangarda novinarstva u Srbiji, niste pokrenuli temu o navodno nemogucem dogovoru arene i sport kluba, da budu u zajednickoj ponudi tv operatera. A sve sa ciljem otimanja para od naroda. Samo nicija nije gorela do zore pa nece ni ovima.

  2. Evo komentara,trećeg,koji mi nećete objaviti na istom članku.Možda ovaj afirmativni bude objavljen ,za razliku od prethodna dva negativna.Dakle, Kokeza je car,Krstajić je bolji trener od Anćelotija ,SMS bolji igrač od Zidana,Vučić junior nije menaďžer radonjiću a aca srbin uopšte ne sastavlja reprezentaciju nit upumpava pare u Zvezdu.Tako da je sve ok i više od toga, samo ne znam što objavljujete onda ove lažljive članke i moje zabludele komentare.

Ostavite komentar


Sport

Unikaha osvojila FIBA Ligu šampiona 10

Unikaha osvojila FIBA Ligu šampiona

Košarkaši Unikahe osvojili su FIBA Liga šampiona pošto su u finalnoj utakmici fajnal-fora igranom u "Beogradskoj areni" pobedili Tenerife rezultatom 80:75 (16:10, 22:17, 24:29, 18:19).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.