Dragan Džajić sa 78 od 79 glasova izabran za predsednika FSS

Ostavite komentar


  1. Bojkotovati fss i fudbalsku reprezentaciju. Neka vučić igra na svih 11 mesta u timu.

  2. Vučić je upropastio,sve čega se dotakao.Danas je to srpski fudbal.Direktno je sahranio FSS.

  3. Od danas srpski fudbal,ne postoji za mene.Dok ne dodju pošteno
    izabrani predstavnici.Daće Bog,dočekaću.

  4. Zar Srbija nema boljeg kandidata od matorog i aboliranog Dragana Džajića? Jeste legenda ali mu je mesto u PUPS a ne u FSS.

  5. Od danas vise ne gledam moju reprezentaciju .sudije mu svirale kraj .

  6. Al’ nam se bronzane komšije slatko smeju.Sa pravom jer kod njih
    postoji red. Zato su uspešni.

  7. Dzaja mora da igra kako mu sviraju oni koji su ga neosnovano izvukli iz zatvora

  8. Ni ja od danas ne gledam reprezentaciju! Dok ne padne cela struktura FSS i dođe neko pošten…

  9. Pomislio bi čovek „la komedija e finita“, ali nije. Komedija tek počinje!

  10. Taj Dzajic,miljenik Miljanica nije imao ni F od fudbala u sebi,on ga je gurao a Jugoslavija je imala mnogo boljih to svi znamo.

  11. Sve čestitke našem Džaji ! Oprosti lošim ljudima koji su te pljuvali i pokaži im kako se vodi ozbiljna organizacija .Neka ti je sa srećom !

  12. A posle njega ce verovatno Savic posto se taj nesto trpa pa Vidic je za njega institucija

  13. Nemam reči da opišem kaubojštinu koju doživljavamo kao narod,poturiti Bajdena 2.0 da vodi fudbalski savez koji je u mulju i paklu i nešto očekivati da će biti bolje je dijagnoza totalnog ludila.Ova mafijaška struktura na čelu sa car je go likom mora biti oterana sa vlasti i kažnjena dugogodišnjom robijom po cenu naših života.Oganj i mač,nema druge…

  14. Kako nam je ovaj Nedimović „unapredio“ poljoprivredu tako će i fudbal. Džajden je tu samo maskota svi to vide, sreća pa ne gledam reprezentaciju godinama. Žao mi je samo ovde dece što će sad da ih izvalče iz škola da pune stadione, neće imati ništa lepo da vide, a one sendvičare što će da ih teraju na stadion autobusima kao stoku nisu bolje ni zaslužili. U svakom slučaju ništa novo sve već viđeno po oprobanom receptu. Pitanje je samo dokle ovako.

  15. I tito je jednoglasno biran za marsala …
    Kad nema drugih kandidata …
    Vidiću brate beži odavde uživaj negde ,zaslužio si …ovde je i Bog reko laku noć

  16. Cenim DŽajića iako nisam ljubitelj fudbala mada mislim da je napravio veliku grešku sa ovim.Njegov mandat će trajati 3-4 meseca dok se ne slegne prašina a onda dolazi Nedimović. SNS je kao terijer kada zagrize ne ispušta plen.

  17. Bruka i sramota!!! Vidić je povlačenjem svoje kandidate pokazao da je 3 koplja iznad svih koji su „glasali“ i iznad „izglasanog“.

  18. Šta reći,bruka i sramota.Džajiću ne zameram,čovek nije više u stanju da shvati da je postavljen na poziciju Džoa Bajdena u srpskom fudbalu.Vidiću hvala na pokušaju da spase srpski fudbal ako je uopšte ostalo nešto vredno spašavanja.Tako je to kad sport vodi politika,kolo vode neki Terzići,Vučelići,Džajići,jadno da jadnije ne može.

  19. Boga ti poljubim ,pa ima bolji izborni rezultat nego Vučko.Ne znam da li je razmišljao da se kandiduje za predsednika Srbije? Kad može ludi Bajden ,što on ne bi mogao.

  20. Sramota ! Oterali su Nemanju, uništili sve što se uništiti može. Fudbal nemamo više !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.