Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS

Ostavite komentar


  1. Pa ako si zapoceo teraj do kraja , a ne ovako kukavicki, dan pred glasanje povlacenje kandidature.

  2. Nažalost Srpskog fudbala , Srpski fudbal će i dalje voditi jedan čovek koji mnogo voli fudbal a u fudbal se se veoma slabo razume .

  3. Ako nisi clan ili ljubitelj nacisticke steanke ne mozes u vladajuci Gestapo,dragi druze

  4. sta reci – bravo majstore- ne vidim boljitak u naradnih 10 g za Srpski fudbal

  5. Bravo Vidiću. Bravo za pamet i mladost. Sa ovima se nije lako družiti ni raditi. Propadosmo skroz.

  6. Niposto ne stavljati mladje od 65 godina u upravni odbor.Valjda „matorci“ bolje znaju.Svaka cast Dzajicu.Postovao bi ga jos vise da je i on povuko kanditaduru.

  7. E moj Nemanja…… sad valda vidis kako je nama ziveti ovde.

  8. Igrao fudbal 10 god.sve video,cuo ,znam.Verovao u Vidica i njegov tim ….Dalje necu ici na utakmice i bojkotovacu i repku.!VI STE SVETSKI HOHSTAPLERIII.!

  9. Udba bila na vratima,ovaj Vidic je bio lud,pa valjda mu je jasno da se mora pokrasti kada se stadioni budu pravili i tu treba 75 kumova da se ugrade i tu se radi o desetinama miliona i to je samo bitno,a fudbal ko fudbal kome je jos bitan.

  10. I šta sad ?
    Svi koji smo se nadali da ćeš da pobediš smo budale jer si se ti povukao bez borbe !
    Sramotno !

  11. Podržavam Gos.Vidica,na vreme se povukao i pobegao od lopova,kao da je to njihova dedovina.
    Srpski fudbal je za mlade i iskusne ,kao što je Nemanja, a ne za dede.Scaja čast Draganu alu pred mladima je budućnost. Nećemo imati skoro ovakvog kandidata,ali viša sila,neko gura Dragana. Nemanja tebi je obraz čist i pametna odluka, jer je tamo leglo korumpirana.

  12. Da do kraja svog života,neću navijati,gledati,niti podržavati repre
    zentaciju Srbije u fudbalu.

  13. Shvatio je šta je takozvani fudbalski savez Srbije bar 30 godina unazad – zmijsko leglo koga i čega. A u skladu sa tim i „biblijski uspesi“ nepostojećeg srpskog fudbala. To u ovakvom okruženju ni 10 Vidića ne može preokrenuti ka normali.

  14. Drago mi je da još uvek postoji gospoda u našem sportu. Hvala Vam gospidine Vidiću. Niste Vi za ovo okruženje u kojem ste trebali da radite. Nadam se da će doći vreme da se dokažete

  15. Iskreno mi je zao sto se Nemanja povukao iz borbe za predsednika FSS.
    Medjutim kao što sam bio razočaran nacinom na koji se povukao iz reprezentacije, tako sam razočaran i ovim malodusnim činom. Ti protiv kojih se borio, su bas ovo i želeli!

  16. Mislim da nam je Vidić bio jedna retka šansa da se nešto popravi u FSS-u. I to su uništili mafijaši i lopovi.

  17. Svaka čast legendo. To nije kukavičluk već odluka da se sa svinjama ne kupaš u blatu, u njihovom okruženju. Ko je normalan rezumeće. Nije mi jasno da čovek (Džaja) u 80 godina može da nešto menja. Ludilo.

  18. Bilo bi cadno da i Dzajic uradi isto. Mi smo 30 godina sutirali loptu, bez predsednika.

  19. Свака част гисподине Видићу, показали сте да сте људина. Жао ми је што наш велики фубалер господин Џајић није први повукао тај потез и препусти млађим и стручнијим да воде наш фудбал, штета.

  20. Ovim putem obaveštavamo sve ljubitelje fudbala, da je slobodno
    odlučivanje u FSS,umrlo.Sahrana će se održati sutra u prostorija
    ma FSS.Ožalošćeni, svi slobodni gradjani Srbije.

  21. Ipak je pobedila drzavno-fzdbalska mafija,što se mene tice posle ovoga ne gledam vise mafijaši reprezentaciju Srbije

  22. Ovo sto sada Nemanja obrazlaže ja sam rekao u svom komentaru na prvu objavu o njegovoj kandidaturi. Sad se pitam kako to Nemanja ranije nije znao? Neozbiljno sa njegove strane.

  23. Hoće li Džajić ipak pristati da učestvuje u nameštaljki?
    Džajiću, odustani, ostani legenda, ne blamiraj se! Ne dozvoli da ološ tobom upravlja.

  24. Тужно и жалосно! Демократија пре пола године одредила ко ће да буде председник ФСС.ЧЕМУ гласање кад нема против кандидат и кад влада једноумље. Нажалост,,, биће како Господ заповеда ,,,.

  25. Jedan je Vidic velicina neblati tvoje ime legendo fudbala pusti ti neka starlete vode FSS

  26. Vidiću legendo! Svaka čast na ovoj odluci. Nije tebi mesto u društvu lažova,prevaranata i kriminalaca koji će i dalje voditi srpski fudbal . Pedsednik FSS je obična marioneta. Vidiću zaista tu nije mesto. Ni bilo kome ko ima samopoštovanje.

  27. Samo se neznalice povlace, to je Nemanja uradio, mora jos bar 10 godina da uci..lagano..

  28. Da li postoji neko ko je očekivao drugačiji ishod u ovoj jadnoj državi. Podrška Vidiću za buduće dane.

  29. Слушај сине, и Џаја је легенда. Шта ће да уради то не знам. Ти си такође легенда нашег фудбала. Верујем и теби и Џаји.

  30. Bezi sine sto dalje uzeo si lovu i uzivaj zasluzio si,gde ces bociklom na rusiju to je ozbiljna banda ,netreba ti to

  31. Sigurno mu je preceno,ne verujem da je manipulisao.
    Vidicu kad si se vec kandidovao trebalo je da ides do kraja.

  32. Zna se ko je kasa majstor (Dzaja) i Nedim za sta je zaduzen…
    Nisi podoban ti za izgradnju stadiona i pranje para… Treba pare iz Jovanjice oprati….

  33. Onda se Dzajic povlaci kao predsednik i na njegovo mesto ce doci podpresednik.

  34. Posten covek nikad protiv mafije nije mogao,a jos kad je drzava mafija nema dalje,neka je bog u pomoci buducim generacijama. Mora se priznati Vucicu da bi mu i Koza Nostra pozavidila

  35. Nije kraj.Oni koji ne odapnu sledeće četiri godine,biti će,nadam se u blizini Požarevca ostatak nezasitog i gladnog života ili neće biti ovog’ što se naziva država.

  36. Džajiću,sad sam siguran da ćete ova i buduća generacije pamtiti više po nepoštenju nego po čojstvu i fudbalskom umeću.Iako mi je Zvezda na srcu,ti sigurno nisi više moja zvezda,a verujem,i na destine hiljada pravih zvezdaša!

  37. Ovo je kraj naseg fudbala.Ali i nije neka steta.Nikad i nismo imali fudbal,secate se SP.Nismo mi za to.Tu nema mucki,mora mnogo da se radi.Ma batali.

  38. Ne pratim fudbal, ali,čitala sam o Vidicu, u Engleskoj, gde živim.
    Podržavam Vidicevu odluku, nije FSS mesto za coveka, moralnih i profesionalnih kvaliteta koje Gdin Vidic poseduje. Sve najbolje porodici Vidić.

  39. Bori se …ne odustaj…oni to jedva čekaju.Dzajic umalo ne ode u zatvor a sad predsednik….strasno

  40. Nema srece za srpski fudbal dok,,doktori,,vladaju i obezbedjuju glasove svojim poslusnicimaBjekovic je star,a Dzajic jos stariji i to nije problem.Poltroni glasaju kako im se kaze.Za postenog Vidica nema mesta!

  41. Šta reći, a ne zaplakati…?! Povlačenje kandidature Nemanje Vidića pod pritiskom Vučićevog mafijaškog klana ne ostavlja dilemu da smene vlasti u Srbiji bez ulice neće biti.
    Živi bili, pa videli.

  42. Dobra ti ta engleska skola,nema sta,udjes u trku i kad vidis da nema dovoljno za pobedu,odustani. Verovatno te jedno nisu naucili,valja i casno izgubiti. Tako si uradio i kad si igrao za reprezentaciju. Sta je sledece?

  43. Бојкот свог фудбала у Србији. И фудбала и кладионица. Све је то иста мафија.

  44. Vidicu ti treba da se aktiviras politicki i da napravis pravu opoziciju Treba nam takav vodja!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.