Vranjanci besplatno protiv Voždovca na „Jumku“ 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Možda odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak u Super ligi Srbije fudbaleri Dinama igraju u subotu od 16 sat protiv ekipe beogradskog Voždovca na renoviranom stadionu „Jumka“ pa je Uprava kluba donela odluku o besplatnom ulazu za sve navijače domaće ekipe.

Iz uprave vranjanskog superligaša najavljuju očekivanje da će na stadionu u subotu protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak biti najmanje 4.000 navijača, koliki je i kapacitet posle višemesečne rekonstrukcije stadiona Kompanije Jumko koja se nalazi u većinskom vlasništvu države.

– Svi navijači ulaznice će moći od sutra da podignu u prostorijama Turističke organizacije Vranje (TOV) od 10 do 18 sati, a niko bez ulaznice neće moći da udje na stadion- saopšteno je iz Uprave Dinama.

Sve utakmice kao domaćini „žuti“ su  od početka sezone igrao u komšiluku na Gradskom stadionu u Surdulici, gde kao Superligaš nastupa i ekipa Radnika.

Pored utakmice sa Voždovcem Dinamo će pred svojim navijačima do kraja prvenstva igrati još protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak ekipe Zemuna ( 5. maja), kao i protiv Spartaka iz Subotice ( 12. maja).

Na klupi Dinama u Vranju posle još jednog isključenja na poslednjoj utakmici protiv Mačve u Šapcu, neće moći da sedi trener i predsednik kluba Dragan Antić. Posle odlaska Saše Ćurčića, kao i bolesti Radmila Jovanovića, u važnoj utakmici Vranjanci će biti bez predstavnika u liku trenera na klupi.

Posle 31 odigrane utakmice Dinamo se nalazi na poslednjem mestu tabele sa pet pobeda, isto toliko remija i 21 porazom uz gol razliku 18:64 (-46) i 10 bodova.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari