Zašto je FSS pojedine klubove zbog mutnih radnji kaznio samo novčano?

Nije nameštanje nego "ugrožavanje integriteta"

Ostavite komentar


  1. Odgovo9r na pitanje iz naslova teksta glasi: zato što je FSS ogranak kriminalne države pod upravom aleksandra vučića pa tako i postupa. Osnovno načelu vučićeve kriminačlne države je: sve što nije zakonito, svo što je nelegalno – to je zakoni to i legalno, sve što je nenormalno – normalno je, neznanje je najviši stepen obrazovanja dok kojeg se u kratkom roku, i uz malo novca,. stiže korupcijom!

  2. Šta je sa utakmicom Čukarički-CZ,gde se iz 2 u 1 došlo na malo čudan način,pa utakmica Radnički-Čukarički.Ove dve utakmice su najočitiji primer dogovora između klubova i saučestvovanje sudija.Više od plovine utakmica CZ su sunmnjive gde su sudije bile glavni saučesnici,sviranjem ili nesviranjem penala,ofsajda,prekršaja.Poseban primer je utakmica Partizan -Radnički,gde sudija par očiglednih povlačenja rukama za dres ne sankcioniše,a istovremeno svira nepostojeći faul,ili ne svira ofsajd iako pomoćni sudija to signalizira.Iz navedenog ceh će platiti mali klubovi,iako ti rezultati nisu uticali na ishode na tabeli.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.